Castors grejer Lotto

Castors grejer Lotto

3149 Castors grejer
Castors olika grejer återfinns i böckerna om Castor, berättade och illustrerade av Lars Klinting, utgivna på Alfabeta Bokförlag.
© Lars Klinting

Lotto

3149
  • done Säkerhetspolicy
  • done Leveranspolicy
  • done Returpolicy

Hjälp Castor att hålla reda på sina grejer och fyll din spelplan med de röda brickorna. När man spelar det här spelet gäller det att ha gott minne och hålla reda på var alla grejerna ligger någonstans.

Innehåller 8 spelbrickor och 64 småkort i kraftig kartong.
Spelas som lotto, med inslag av memory.
Lämplig ålder 4–10 år. 2–6 spelare.

Varje spelare får var sin bricka. Är man färre som spelar tar man bort de brickor som blir över. Om man är tre eller färre kan varje spelare få flera brickor. Småkorten läggs ut på bordet med baksidan uppåt. Yngsta spelaren börjar och tar upp ett av korten. Om samma bild finns på brickan läggs den på sin plats med baksidan upp. Samma spelare får fortsätta tills han/hon får upp ett kort som inte passar på brickan. Detta kort läggs tillbaka på bordet. Det gäller då för den spelare som har denna bild på sin bricka att komma ihåg var det ligger tills det blir hans eller hennes tur att ta upp ett kort. Den som först får sin bricka täckt av kortens rödabaksidor har vunnit och ropar till exempel:
”Allt är rött!”
”Här var det rött!”

Särskilda referenser

Populära produkter

arrow_upward